Connect with us

Regiunea Sud-Vest

A murit, după ce a căzut de la etajul 2

Este povestea tragică unei bătrâne, de 76 de ani, internată la un cămin de îngrijire bătrâni din municipiul Craiova. Polițiștii au fost alertați, în această după-amiază, despre o bătrână  care a căzut de la etajul 2 al unui azil, unde era cazată. Un echipaj ISU Dolj a încercat minute în șir să o resusciteze pe femeie, însă, fără rezultat, fiind declarat decesul acesteia.

La data de 05 iulie a.c., ora 13:35, polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie de 76 de ani, din comuna Afumați, ar fi căzut de la etajul 2 al unui cămin de îngrijire bătrâni, din municipiul Craiova, unde era cazată.  Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care avut loc evenimentul”, ne informează IPJ Dolj.

Până în acest moment, nu se știe  dacă a fost un accident, sau, bătrâna, a vrut să se sinucidă. Cert este că, indiferent de situație, femeia ar fi trebuit să fie supravegheată de personalul de la centru, pentru a nu se întâmpla astfel de tragedii. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, și, pe lângă răspunderea penală,  probabil, în orele următoare, se va lăsa și cu ceva demiteri la căminul de îngrijire bătrâni.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze