Connect with us

Administrație

S-a mărit valoarea bonurilor de masă!

De la 1 iulie toți românii care beneficiază de tichete de masă, vor primi cu 50%, mai mult.

În prezent, un tichet de masă are o valoare maximă de 20,17 lei și este acordat de angajatorii care doresc să suplimenteze salariile subalternilor, pentru fiecare zi lucrată.Se acordau 21 de tichete pe lună în valoare de 420 de lei. Cum valoarea lor a crescut la 30 de lei, într-o luna, angajatul va primi bonuri de 630 de lei.

„Am votat, astăzi, pentru mărirea valorii nominale a tichetelor de masă. Astfel, valoarea unui tichet crește de la 20,17 lei la 30 de lei pe zi, măsura urmând să se aplice începând cu 1 Iulie. În urma acestui vot, majorarea se traduce prin tichete în valoare de 600 de lei lunar. Este o decizie importantă care vine în sprijinul românilor afectați de creșterea prețurilor la alimente.Totodată, prin această inițiativă am venit și în sprijinul părinților care vor să-și trimită copii în tabere școlare. Astfel, părinții vor putea plăti contravaloarea taberei cu voucherele lor de vacanță. Este o măsură binevenită și care îi ajută pe părinți să-și bucure micuții.transmite deputatul PNL, Dumitru Mărculescu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze