Connect with us

Politică

Deputatul Cornel Folescu (PSD): Să fiți convinși că facem parte dintr-o mare familie, o lume liberă a șanselor egale și valorilor democratice!

Photo: Shutterstock

Deputatul PSD Cornel Folescu afirmă, de Ziua Europei, că trebuie să fim convinși că facem parte dintr-o mare familie, o lume liberă a șanselor egale și valorilor democratice. Să fim mândri că suntem români, să fim mândri că suntem europeni!, spune parlamentarul. 

”Sărbătorim astăzi, 9 Mai, 145 de ani de la declararea Independenței de Stat, un proiect de țară construit în jurul marilor valori naționale, posibil prin coeziunea dintre clasa politică și societate. A urmat un amplu proces de modernizare constituțională, legislative, instituțională și economică care au condus la România modernă. De-a lungul timpului, românii și-au exprimat în repetate rânduri direcția și valorile la care doresc să adere, iar asta a condus inevitabil la integrarea europeană și participarea activă a României la procesele politice europene și internaționale”, spune deputatul..

”Știu și nu vă învinovățesc pentru scepticismul și neîncrederea ce v-au încercat de-a lungul ultimilor aproape 15 ani de când România face parte din Uniunea Europeană, dar să fiți convinși că facem parte dintr-o mare familie, o lume liberă a șanselor egale și valorilor democratice. Să fim mândri că suntem români, să fim mândri că suntem europeni! La mulți ani, România! La mulți ani, Europa!”, mai transmite deputatul Folescu.http://

Pagini: 1 2

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze