Connect with us

Restart News

O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI “OALE ȘI SARMALE”

Evenimentul, organizat cu sprijinul Centrului Cultural „Nichita Stănescu”, a reunit oficialități, artiști și locuitori din toate colțurile județului.

Festivalul „Oale și Sarmale” a oferit publicului un spectacol divers, cu momente artistice deosebite susținute de invitați din Serbia, țară cu care comuna Șișești este înfrățită. 

La eveniment a fost prezent președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea, consilierii județeni și candidații la funcțiile de consilieri județeni, alături de primarul Marian Râducan.

Este o bucurie să susținem, prin Centrul Cultural, organizarea acestui eveniment apreciat de locuitorii din toate zonele județului. Îl felicit pe primarul Marian Răducan pentru organizare și pentru tot ceea ce a făcut în comuna Șișești!”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Ansamblul „Danubius” al Centrului Cultural „Nichita Stănescu” a încântat publicul cu dansuri și muzică tradițională, iar interpretarea apreciatei artiste Olguța Berbec, acompaniată de Remus Novac, a fost punctul culminant al serii.

Evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru locuitorii comunei Șișești, dar și pentru toți cei care apreciază și susțin valorile culturale românești. Festivalul a demonstrat încă o dată că tradițiile și meșteșugurile oltenești sunt vii și apreciate de generațiile actuale.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze