Niciun comentariu

CAMPANIE DE DONARE DE SÂNGE, VOLUNTARĂ, ÎN ORAȘUL BAIA DE ARAMĂ

Centrul de Transfuzie Sanguină Mehedinți anunță organizarea unei campanii de donare voluntară de sânge,  în incinta cabinetului medical individual Dr. Băloi Ionuț din Baia de Aramă, care va avea loc luni, 21 martie 2024, între orele 08:00-12:00.

Persoanele interesate să participe trebuie să îndeplinească anumite criterii precum vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani la prima donare, greutatea specificată între 55 și 100 de kg pentru femei și între 60 și 110 kg pentru bărbați, pulsul situat între 60 și 100 de bătăi pe minut, să nu sufere de boli cronice sau să fi suferit intervenții chirurgicale majore în ultimele 6 luni.

Înainte de donare, donatorii sunt sfătuiți să aibă un mic dejun fără grăsimi și să se hidrateze adecvat. De asemenea, este recomandat să nu fumeze cu cel puțin o oră înainte și după donare. Donatorii vor primi recompense precum un card de masă în valoare de 280 de lei, adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă și analize gratuite,” precizează reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Mehedinți 

Pentru mai multe informații și programări, donatorii interesați pot contacta Centrul de Transfuzie Sanguină Mehedinți, telefonic la numerele: 0352 401 412 sau 0723 963 331 sau la adresa: strada Topolniței nr 6 A, din Drobeta-Turnu Severin.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: baia de arama, campanie donare, centrul de transfuzie sanguina mehedinti, mehedinti, restartnews, sange

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed