1 comentariu

RĂSTURNARE ȘOCANTĂ DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ELEVULUI CARE S-A SINUCIS

Copilul de 13 ani din Drobeta-Turnu Severin care și-a pus capăt zilelor nu a comis gestul din cauza suferinței în dragoste, ci din cauza bătăilor la care era supus constant acasă, de tatăl său. Asta susțin apropiații elevului, dar și cei care îi cunosc părinții. 

Potrivit surselor, cărora le vom păstra anonimatul, băiatul ducea o viață grea alături de tatăl lui, preot paroh la Catedrala Episcopală din Severin. Copilul era mai mereu agresat fizic dar și verbal, iar în realitate, spun sursele, luni seara( pe 7 noiembrie), băiatul a plecat de acasă, devastat de durere după o nouă ceartă în familie. Nu a lăsat niciun bilet în urma lui și nu a spus nimănui unde merge dar le-a povestit mereu prietenilor săi, colegi de clasă, că nu mai suportă tratamentul de acasă. Băiatul le-a spus că tatăl său îl bătea încă de la vârsta când nu mergea la școală, iar odată cu trecerea timpului, agresiunile s-au înmulțit pe motiv că trebuie să fie primul la învățătură. Bătăile veneau ca o corecție, până când Ioan nu a mai putut suporta. 

“ Ne-a spus tuturor, știu toți de la școală că tatăl lui îl bătea. Ne-a spus că l-a bătut și când era mic pentru că nu știa să își lege șireturile.” Ne-a mărturisit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ioan

“ Știe toată școala că era bătut acasă de mic. Și mama lui lua bătaie. Ne-a povestit chiar Ioan la școală. Înainte cu o zi de sinucidere, i-am arătat lui Ioan o poză cu fratele său și i-am spus că seamănă perfect cu acesta, iar el ne-a spus: de mâine n-o să mai semăn!”

Și alți oameni care îi cunosc familia băiatului au luat cu asalt rețelele de socializare când au văzut la știri că Ioan s-ar fi sinucis din dragoste. 

Din pacate e vina tatălui… Bătăile la care era supus din partea tatălui, asupra lui si a celorlați frați si a pus amprenta asupra copilului… Dumnezeu sa l ierte pe copil si sa l pedepsească pe tata…” 

A declarat Alexandru Ivașcu, un cunoscut al familiei implicată în această tragedie

Imediat după publicarea articolului care anunța sinuciderea lui Ioan, Episcopia Severinului și Strehaiei a solicitat redacției noastre, ștergerea acestuia prin diferite surse, iar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, site-ul Restart News a fost blocat timp de două ore, potrivit specialiștilor pe care i-am contactat, în urma unui atac cibernetic plătit. Vom continua să vă ținem la curent cu cele noi informații în acest caz. Ne asumăm întreaga răspundere pentru informațiile publicate aici și îi oferim lui Adrian Olărean, tatăl minorului mort, dreptul la replică, dacă acesta va dori să comenteze pe marginea acestui subiect. La acest moment el nu a putut fi contactat pentru a oferi explicații. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, la fel și Direcția pentru Protecția Copilului din Mehedinți.

Dacă și dumneavoastră aveți informații despre caz, pe care Biserica îl dorește mușamalizat, ne puteți scrie la contact@restartnews.ro

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

1 comentariu. Leave new

  • Hrisostom Popescu
    22 iulie 2023 9:32

    Păi, P.C.Pr. în continuare slujește; înseamnă, că, e nevinovat…; nu s-au mai făcut alte cercetări…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed